Profil | Amtest Associates Limited

Istoric


Grupul Amtest este distribuitorul cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa Centrală și de Est, cu angajați și birouri în regiunile noastre consacrate din Cehia, Ungaria, Polonia, România și Slovacia, și cu rețea de distribuție a anumitor produse în Croația – Slovenia.

Anul acesta ne-am început activitatea în Bulgaria, iar prezența noastră aici se va extinde simțitor în 2016.

Această dezvoltare a fost posibilă datorită trecerii de la formula tradițională de vânzări prin distribuitor la

  • Un furnizor „de valoare adăugată”, pentru care valoarea și excelența reprezintă principalele puncte de interes
  • Decizii „fără riscuri” ale clienților, datorită concentrării investițiilor cu Angajații Grupului strict pe cunoașterea proceselor, pe noi tehnologii practice și pe cele mai bune activități pro-active din acest domeniu
  • „Munca în echipă” unde cunoștințele dintr-o regiune, dintr-un anumit domeniu sunt împărtășite la nivelul întregului Grup. Succesul Mărcii noastre se bazează pe “Echipă”

Pentru a sprijini această dezvoltare, Grupul a creat un Centru de Excelență care se află în propria noastră clădire din Budapesta, Ungaria, și unde realizăm activități de dezvoltare și prelucrare pentru baza noastră de clienți spre a-i ajuta să depășească provocările cu care se confruntă în producție.

Acum, Grupul Amtest are peste 40 de angajați (printre care se numără 17 ingineri de prelucrare) care lucrează în zonele acoperite de noi și a obținut certificarea ISO 9000-2008.

Suntem mândri că o mare parte din echipa noastră este alături de Grup de mulți ani, iar șapte dintre angajații noștri fac parte din „Clubul de 10 ani”,

Andy Taylor (Asociat și Director Executiv), Tony Kollar (Director de Operațiuni), Tomas Boda (Inginer de proces), Petr Jambor (Inginer de proces) Clara Petrica (Director de Operațiuni), Gelu Stoian (Specialist în Tehnologii Avansate), Peter Dubravsky (specialist SMT - Tehnologia montării pe suprafață) 

Istoric:

Amtest Associates Limited a fost înființată la Londra, Anglia, în 1973, de Peter Taylor și Miro Irgl, iar de la crearea sa în urmă cu 40 de ani, aceasta și-a desfășurat activitatea exclusiv în Europa Centrală și de Est.

Denumirea companiei vine de la „AM”erican „TEST” prescurtat Amtest, aceasta numărându-se printre primele companii care au oferit echipamente de testare moderne fostului Bloc de Est.

Încă din 1973, viziunea Amtest a fost aceea de a reprezenta principalii producători din lume și de a pune la dispoziție echipamentele acestora, asigurând bazei noastre de clienți și instalarea, garanția și service-ul precum și asistență pentru aplicații.

În anul 2000, grupul a început să se concentreze mai mult pe piața SMT (Tehnologia montării pe suprafață) datorită faptului că la acea dată clienții noștri care activează în domeniul asamblării de componente electronice erau lideri pe segmentul de Testare și Măsurare din acest sector.

În 2011 Grupul Amtest și-a deschis noul Centru de Excelență de la Budapesta, Ungaria, prezentat pentru prima dată la expoziția Productronica, și a schimbat culorile și sigla Companiei noastre.

Sigla Amtest începând cu 27 septembrie 2011.
Sigla Amtest începând cu 27 septembrie 2011.

Podul Amtest semnifică rezistență și siguranță, precum și accesul la tehnologia oferită de partenerii noștri producători pe care îl asigurăm clienților noștri.

Culoarea bordo înseamnă determinare, iar albastrul deschis simbolizează încrederea.

Sigla Amtest inițială 1973-2011
Sigla Amtest inițială 1973-2011

Viziunea Companiei a evoluat de la o companie axată pe vânzări, la o companie a „valorii adăugate”, unde excelența proceselor, cunoștințele și etica de lucru reprezintă principalele noastre valori referitoare la „Angajamentul pentru Excelență”.

În 2013 ne-am deschis noul sediu central din Budapesta, în propria noastră clădire.Noutati
20/11/2017

ESE Printer Company joins the Amtest Group family

Productronica trade show so the co-operation agreement between ESE and Amtest.

detalii


13/11/2017

Congratulations

We would like to congratulate Grzegorz Kopczyński on completing the Athens Marathon.
We are proud to have such a achiever as our team member. 

detalii


02/11/2017

Branislav Ružička joins Group

With pleasure we announce that Branislav Ružička has become part of the Amtest Group – working with our Sales Operation in the Slovak Republic.

detalii